CAT

ES

Informa't al 93 674 42 23

Equip

 

A la residència i centre de dia Sant Salvador de Sant Cugat treballem un equip format per 23 persones. Un equip estable, ben cohesionat i que hem anat creixent com a professionals i com a persones des de que el nostre centre va obrir les seves portes a l’any 1990.

 

Som afortunats de comptar amb un grup de voluntaris que ens dediquen el seu temps, treball i coneixements. Els considerem una part molt important del nostre equip.

 

Tots plegats configurem el staff d’una pel·lícula,  on els nostres residents i usuaris del centre de dia són els protagonistes:

 

DIRECTORA - EMILIA COSTA -

Como a directora marco les línies d’intervenció i la filosofia del centre. El meu objectiu principal és donar la màxima qualitat de vida a les persones grans del centre de la mà de l’equip de professionals de Sant Salvador.

 

EQUIP DE GEROCULTORS/RES COORDINADES PER LA MONTSE

Acompanyem a les persones grans en el seu dia a dia, durant les 24 hores del dia, en funció de la seva dependència ajudant-es en allò que no poden fer per elles mateixes. Partim del respecte més absolut a la seva dignitat, desitjos i preferències.

 

Moltes de nosaltres portem molts anys treballant a Sant Salvador on compartim històries de vida que ens fan créixer com a persones i com a professionals.

 

LES CUINERES

Cada dia cuinem posant el millor de nosaltres mateixes perquè les persones puguin gaudir del plaer del menjar. Coneixem els gustos i preferències de les persones grans i, tractem de tenir-ho en compte.

 

TREBALLADOR SOCIAL - CARLES -

Facilito i potencio la integració de la persona gran al centre, i treballo per integrar la família com a part del programa d’intervenció. La participació de la persona i de la família és fonamental per a garantir l’adaptació i el seu benestar a la residència o centre de dia.

 

FISIOTERAPEUTA - CRISTINA -

Planifico i condueixo les activitats de tipus físic i psicomotriu amb l’objectiu de mantenir la seva autonomia, a partir de la realitat individual de cada persona. Treballar la mobilitat de les persones és un factor determinant en la seva qualitat de vida.

 

EDUCADORA SOCIAL - VERÓNICA -

Organitzo totes les activitats d’animació sociocultural ordinàries i extraordinàries i ideo amb les persones grans la decoració del centre. Dissenyo la proposta de tallers i oci a partir de l’experiència i el perfil de les persones per a que tot allò que fem al centre siguin activitats “plenes de sentit” per elles. Treballo els projectes intergeneracionals amb les escoles de l’entorn.

 

MUSICOTERAPEUTA - MARC COROMINAS -

Tothom pot associar les diferents etapes de la seva vida amb una música o melodia. Fem servir la música per “rescatar” vivències i experiències de la vida de cada persona i així contribuir a generar moments de benestar (més sobre musicoteràpia).

 

Vols saber més sobre qué és la Musicoteràpia

 

 

PSICÒLEG - CARMELO -

Treballo amb cada persona per tal de millorar l’autoestima i obtenir informació per facilitar les relacions de la persona amb la resta d’usuaris i de professionals del centre Sant Salvador.

 

METGE - DR. ESQUIROL -

Escolto, valoro i tinc cura de la salut de cada persona amb l’objectiu de mantenir i vigilar la seva salut física i mental. Actuo com a metge de capçalera, a la vegada que estableixo un contacte continuo amb les famílies per a prendre decisions basades en la confiança i la seguretat.

 

INFERMERA - EMILIA COSTA -

Me n'encarrego de l’atenció sociosanitària de les persones, tinc cura de la seva medicació, dels seus tractaments i de les cures i atencions sanitàries que precisen sota la supervisió de la direcció mèdica.

 

LES NETEJADORES I BUGADERIA

Contribuïm amb el nostre esforç a l’ordre i la neteja del centre tant als espais comuns com a les habitacions. Prenem especial atenció als estris personals, mimant  cada detall i respectant la intimitat de la persona.

 

En conjunt formem una família de professionals que oferim a les persones, en funció del seu pla individualitzat d’atenció, una completa assistència social i sanitària en el seu dia a dia.

C/ Sant Salvador, 47
08172 Sant Cugat del Vallès
BARCELONA
Telèfon  93 674 42 23
info@residenciasantsalvador.com